Jeg er Lille Ole og indehaver af Tattoo Ole, som formodentlig er verdens ældste stadig fungerende tatovør butik. Jeg har altid været kreativ af natur, og jeg elsker at udvikle smukke ting med mine hænder.

Jeg startede min karriere indenfor tatovering i 1988 da jeg sejlede på NordAtlanten 4 måneder af gangen og var blevet endnu bedre til at tegne undervejs, da der var god tid til det.

Lille Ole er uddannet i permanent makeup hos Mona Lise Cosmetics i 2012. Mona Lisa Cosmetics var den første udbyder af permanent makeup i Danmark og har derfor oparbejdet stor erfaring og ekspertise inden for undervisning.

TATTOO shop I NYHAVN

​For at realisere din drøm er det meget vigtigt, at du er klar og tydelig omkring dine ønsker og forventninger til din tatovering. Derfor anbefaler vi i vores tattoo shop, at du medbringer mindst tre billeder, men gerne flere, der kan forklare din ønsker til en tattoo. Derved får vi en bedre indsigt i dine ønsker. Jo mere vi forstår, jo bedre kan vi designe motivet og skabe din helt egen unikke tattoo. Bemærk, at du altid skal være velovervejet, inden du får lavet en tattoo.

Vi kan lave tatoveringer overalt men ikke fra halsen og op

​Vi  laver tatoveringer på halsen, i ansigtet eller på hænderne, men ellers kan du få en tattoo hvor som helst. I vores tattoo shop kan udføre alle stilarter, så din tattoo bliver unik til dig og kun til dig. Og vi ved, hvor meget en tatovering betyder for folk. Derfor tager vi den tid, som det skal tage, for at få din tattoo til at blive perfekt, og så den kan holde i mange år.

Hvor lang tid tager det at få lavet en tattoo

​Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager at lave en tattoo. Det kommer an på størrelsen af din

ønskede tatovering, men det kommer også an på, om den skal være i farver, hvor den skal placeres, og om designet af din tatovering er komplek, eller om der er tale om et mere traditionelt design af din tattoo. En traditionel tatovering er hurtig at lave, mens en tatovering, der skal dækker et stort områder, kan tage flere dage at udføre. Der skal for eksempel påregnes hvilepauser undervejs i udarbejdelsen.

Kontakt os på telefon 33 15 90 86 eller kom forbi vores tattoo shop i Nyhavn i København for at høre nærmere om dine muligheder for en tatovering.​

​Bestil tid hos Tattoo Ole

​Bestil via telefon eller kom forbi shoppen. Du er også velkommen til at skrive dig op til en tid gennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Sanitet og renlighed

100% Sterile nåle og rør

✓ Førsteklasse kvalitets håndværk

✓ Special designede motiver​​

✓ Bedste materialer på markedet​

✓ Bedste kvalitet​​

​Tattoo Ole er også på Facebook. Du er velkommen til at besøge vores facebook-side og "synes godt om"

​Kontaktinformation

Tattoo Ole

Nyhavn 17, 1051 København K

CVR: 53054854

Tlf.: 33 15 90 86
E-mail: info@tattoo-ole.dk

​Åbningstider & Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske på telefonen, i shoppen eller med bookingformularen.

Åbningstider:
Tirsdag - lørdag 12 - 20

Tider på andre tidspunkter kan ske efter aftale.

​Find vej med Google Map

Tattoo Ole
Nyhavn 17
1051 København K
Tlf.: 33 15 90 86
info@tattoo-ole.dk