Tattoo Ole ApS

Nyhavn 17, 1051 København K

CVR: 37776610

PERMANENT MAKEUP HOS LILLE OLE I NYHAVN

​​Kunne du tænke dig at få lavet permanent makeup, så kan du bestille tid hos Lille Ole i Nyhavn i København. 

 

Lille Ole er uddannet i permanent makeup hos Mona Lise Cosmetics i 2012. Mona Lisa Cosmetics var den første udbyder af permanent makeup i Danmark og har derfor oparbejdet stor erfaring og ekspertise inden for undervisning.

Konceptet har vundet priser i flere år i træk for sin høje kvalitet og sine suveræne maskiner. Alle produkter og pigmenteringsapparater opfylder naturligvis alle sikkerheds- og hygiejnekrav efter de strengeste EU- og USA-standarder.

Der stilles også strenge krav i forbindelse med uddannelsen inden for permanent makeup, som for eksempel at kursisten skal købe alt nødvendigt udstyr og skal have et godt kendskab til fysiologi og hygiejne. Desuden skal kursisten have farve- og proportionssans, og kursisten skal kunne lægge makeup med support og vejledning.

Bemærk, at hvis du har forkølelsessår, skal du skal kontakte din læge for at få en forbyggende tabletkur. Den skal påbegyndes syv dage inden behandling med permanent makeup og skal fortsættes indtil syv dage efter.

Se vores priser her eller se billeder af resultater

Den første tid efter behandlingen

​Du skal undgå at røre ved det behandlede område, efter du har fået tatoveret permanent makeup, men skal smøre salve på det behandlede område minimum to gange om dagen, og du skal vaske området med kogt vand de første syv dage.

Desuden skal du undgå solarium, sauna og svømmehal i de første ti dage efter du har fået lavet permanent makeup, ligesom du skal benytte solbeskyttelse med høj faktor, hvis du solbader, indtil området er ophelet. Det er cirka 30 dage.

Efter en læbepigmentering anbefales det, at du kun spiser med gaffel i de første to dage, og i de første 14 dage må du ikke bruge en tandpasta med en afblegning effekt.

Kontakt os for en permanent makeup

Ring til vores tattoo shop i Nyhavn i København på telefon 33 15 90 86 eller skriv til vores e-mail info@tattoo-ole.dk for at høre mere om permanent makeup.​

​Bestil tid hos Tattoo Ole

​Bestil via telefon 33 15 90 86 eller kom forbi shoppen. Du er også velkommen til at skrive dig op til en tid gennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Sanitet og renlighed

100% Sterile nåle og rør

✓ Førsteklasse kvalitets håndværk

✓ Special designede motiver​​

✓ Bedste materialer på markedet​

✓ Bedste kvalitet​​

​Tattoo Ole er også på Facebook. Du er velkommen til at besøge vores facebook-side og "synes godt om"

​Kontaktinformation

Tattoo Ole ApS

Nyhavn 17, 1051 København K

CVR: 37776610

Telefon: 33 15 90 86
E-mail: info@tattoo-ole.dk

​Åbningstider & Tidsbestilling

Tidsbestilling kan ske på telefonen, i shoppen eller med bookingformularen.

Åbningstider:
Tirsdag - lørdag 12 - 20

​Tider på andre tidspunkter kan ske efter aftale.

​Find vej med Google Map

Tattoo Ole
Nyhavn 17
1051 København K
Tlf.: 33 15 90 86
info@tattoo-ole.dk

Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 111 anmeldelser på Facebook